Smidigt med en korgtvättmaskin

En korgtvättmaskin kan vara bra att ha för att tvätta mindre detaljer och större gods. När det gäller korgtvättmaskiner, så finns sådana att hitta hos Milama Clean AB. Deras övriga produkter består av:

  • Industritvättmaskiner
  • Filter och filtreringssystem
  • Korgar
  • Tvättvätskor

Kanske ni har en verksamhet där det tillverkas små detaljer, som måste tvättas av. Det kan vara svårt att hantera dem utan rätt sorts tvättmaskin.

Välja mellan olika korgtvättmaskiner

Om ni har bestämt er för att köpa en korgtvättmaskin, så finns det som sagt flera olika att hitta hos Milama Clean AB. I en sådan typ av tvättmaskin går det att tvätta av mindre detaljer utan att de försvinner. Det går även bra att tvättas av större gods med komplicerade former som inte får plats i andra typer av tvättmaskiner.

Tvätta godset på bra sätt

I en korgtvättmaskin så finns det en eller flera korgar där godset placeras. Detta tvättas sedan med hjälp av spolning, dränkning eller ultraljud. Det kan även vara en kombination av dessa. Det går även att implementera torkning i själva maskinen. Då torkas godset med hjälp av blåsning med tryck eller med varmluft. Eller med R-element eller vacuumtork.  Det går även kombinera torkmetoderna.

Hitta det ni behöver hos Milama

Hos Milama Clean AB finns det ett brett utbud av industritvättmaskiner för alla typer av tvättbehov. Det gör att ni kan hitta det ni behöver ha för just er verksamhet. Detta företag är experter på industritvätt och legotvätt. Dessutom är de en bra svensk tillverkare av industritvättsystem och utförare av industritvätt på legobasis.